Spring naar de inhoud

Guy Vangampelaere

Guy Vangampelaere studeerde in 1984 af als gediplomeerd kinesitherapeut aan het SHIPB . Hij vestigde zijn privépraktijk in Gent en specialiseerde zich als oud voetballer van AA GENT onmiddellijk in begeleiding van sportletsels bij voetballers. In 1987 haalde hij zijn diploma in de acupunctuur aan het RSK waardoor hij zijn patienten op een meer holistische manier kon benaderen. Vervolgens studeerde hij Osteopathie en behaalde hij het diplma in de Osteopathie aan het BVO.

Door zijn toewijding en fascinatie aan deze alternatieve geneeswijze heeft hij nog een bijkomende opleiding Osteopathie gevolgd aan het BELSO, waar meer de nadruk werd gelegd op zachte weefseltechnieken. In 1994 heeft hij samen met zijn vriend André Farasyn meegewerkt aan het doctoraatswerk van André betreffende de behandeling van a-specifieke LBP door middel van Roptrotherapie.

In 1997 volgde hij een opleiding als bewegingsconsulent en ergonoom met als doelstelling de patiënten preventieve inzichten te leren verwerven in de ganse problematiek van rugklachten.

Voor afspraken gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer 0495 54 35 68