Spring naar de inhoud
Home » Nieuws » vrijdag 6/10 geen consultaties wegens covid vaccinaties (volzet)

vrijdag 6/10 geen consultaties wegens covid vaccinaties (volzet)

Wegens de grote vraag naar covid vaccinaties werd er besloten de mogelijkheid van vaccinatie uit te breiden binnen de reguliere consultaties. De covid vaccinaties zullen dus op vrijdag 6 oktober reeds starten vanaf 14 u en doorlopen tot 21 u. Deze vrijdagnamiddag/-avond zullen er dus geen consultaties mogelijk zijn. Gelieve hiermee rekening te houden en enkel bij dringende, levensbedreigende situaties de praktijk te bellen. Daarnaast meld ik graag dat alle mogelijke momenten voor covid vaccins volzet zijn. De vaccins werden besteld en reeds geleverd. Het is dus niet meer mogelijk om nog een afspraak te maken voor een vaccin.