Spring naar de inhoud
Home » Nieuws » Verpleegkundige Fanny wordt vaste kracht in de praktijk.

Verpleegkundige Fanny wordt vaste kracht in de praktijk.

De praktijk breidt zich verder uit met een verpleegkundige die dr. Van Stappen zal ondersteunen in een aantal taken. De verpleegkundige zal werken in overleg met de huisarts zodat u als patiënt weinig last ondervindt. De bedoeling is net een ruimer aanbod aan zorg te kunnen aanbieden en meer contactmomenten te kunnen voorzien.

U kan voor nuchtere bloedafnames, vroegtijdige zorgplanning, preoperatieve bloedafname en ECG, een uitstrijkje, draadjes verwijderen, vaccinaties, COVID test bij milde symptomen terecht bij Fanny.  Het is dus ook mogelijk om online een afspraak bij haar te maken.  Momenteel beperken we deze momenten tot maandagochtend vanaf 8u. Het is de bedoeling dit aanbod in de toekomst uit te breiden.